Höstloppet 5 km i Slottsparken, Malmö 22 november

RESULTAT FRÅN HÖSTLOPPET 2014 finns på denna länk - klicka här!

I år anordnar Malmö Löparförening en mindre och enklare variant av Höstloppet. Tanken är att alla ska kunna springa en 5 km bana på tid för att se sin egen form inför vintern och kanske jämföra med föregående år eller kommande vår.

Det är gratis att vara med och vi kommer inte ha några flaggvakter längs banan. Dock är vi tacksamma för frivilliga bidrag så vi täcker kostnaden för polistillståndet på 1.400 kr, ev överskott går till Malmö Löparförenings verksamhet.

Plats
På gräsplätten norr om Sagolekparken (vid Stadsbiblioteket) vid Kung Oscars Väg i Malmö.
Start och mål är tydligt utmarkerade med startbågar / eller beachflaggor.

Datum och tid
Lördag 22 November 2014 ->> Loppet startar 11:00.

Service
Vattenkontroll vid efter ca 2.5 km samt efter målgång.

Tidtagning
Det är ett gratis motionslopp, men vi har manuell tidtagning med kamera och klocka som backup. Vi räknar med att få exakt tid på samtliga, vilken publiceras online på denna hemsida (www.malmolopare/hostloppet) under dagen. Vill ni INTE har er tid online är det bara att ta av nummerlappen / dölja den vid målgång. Vi har en stor tickande klocka, där man även själv kan  kontrollera sin tid.

Anmälan / Registrering
Öppnar klockan 10.00 och stänger 10.50 på dagen för loppet direkt vid starten, gratis att deltaga men vi är tacksamma för frivilliga bidrag som täcker kostnad för polistillståndet.

Vi är tacksamma om ni går in på eventet på Facebook och anmäler er så vi vet ungefär hur många nummerlappar etc vi ska fixa. Vi uppskattar också om ni bjuder in era vänner som ni tror vill springa, länk nedan!
https://www.facebook.com/events/337430359773180

Priser
Har vi inga, men vi delar ut lite varuprover så ni kan få med en egen goodiebag hem. Lotion, värmesalva, frukostflingor har vi bland annat!

Arrangör
Malmö Löparförening

Bana
5 km, två varv motsols runt utsidorna av Kungsparken.
Start och mål är vid Kung Oscarsväg vid stadsbiblioteket, sedan svänger man vänster vid Slottsgatan, därefter vänster vid Malmöhos och därefter vänster igen vid Kung Oscarsväg.
Vi mäter banan med mäthjul och justerar start och mål så loppet blir exakt 5.000 meter.
Se kartan nedan - klicka här för en interaktiv karta. OBS! Detta är ett mindre löplopp, så det är inga markerade avstängda vägar och ytterst få flaggvakter. Löparna får själva ha uppsikt över folk och trafik längs vägen. Vi korsar dock inga vägar, det är mest fotgängare och cyklar att hålla koll på. Alla springer på egen risk!

Frågor - maila Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .

5K Kickoff run Malmö