Vårloppet 5 km Malmö 2014

Vårloppet 5 km i Slottsparken, Malmö 29 mars

RESULTATEN ÄR KLARA
Klicka här på länken för att se resultaten. Saknar du dig själv eller någon annan så, maila Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller skriv i Facebookgruppen till Vårloppet så kontrollerar vi film och tidtagningen.

Plats
På gräsplätten norr om Sagolekparken (vid Stadsbiblioteket) vid Kung Oscars Väg i Malmö.
Start och mål är tydligt utmarkerade med startbågar / eller beachflaggor.

Datum och tid
Lördag 29 mars 2014 ->> Loppet startar 11:00.

Service
Vattenkontroll vid efter ca 2.5 km samt efter målgång. Vi kommer även sälja enklare mat och dryck.

Tidtagning
Det är ett motionslopp, men vi har manuell tidtagning med kamera och klocka som backup. Vi räknar med att få exakt tid på samtliga, vilken publiceras online på denna hemsida (www.malmolopare/varloppet) under dagen. Vill ni INTE har er tid online är det bara att ta av nummerlappen / dölja den vid målgång. Vi har en stor tickande klocka, där man även själv kan  kontrollera sin tid.

Anmälan / Registrering
Öppnar klockan 10.00 och stänger 10.50 på dagen för loppet direkt vid starten, 50 kr i kontanter medtages. Ingen föranmälan, eller förregistrering krävs.
Dock är vi tacksamma om ni går in på eventet på Facebook och anmäler er så vi vet ungefär hur många nummerlappar etc vi ska fixa. Vi uppskattar också om ni bjuder in era vänner som ni tror vill springa, länk nedan!
https://www.facebook.com/events/1441528566064350/

Priser
Priser lottas ut bland registrerade deltagare som fullföljer loppet.

Arrangör
Malmö Löparförening tillsammans med Åk 8 på Bladins.

Bana
5 km, två varv motsols runt utsidorna av Kungsparken.
Start och mål är vid Kung Oscarsväg vid stadsbiblioteket, sedan svänger man vänster vid Slottsgatan, därefter vänster vid Malmöhos och därefter vänster igen vid Kung Oscarsväg.
Vi mäter banan med mäthjul och justerar start och mål så loppet blir exakt 5.000 meter.
Se kartan nedan - klicka här för en interaktiv karta. OBS! Detta är ett mindre löplopp, så det är inga markerade avstängda vägar och ytterst få flaggvakter. Löparna får själva ha uppsikt över folk och trafik längs vägen. Vi korsar dock inga vägar, det är mest fotgängare och cyklar att hålla koll på. Alla springer på egen risk!

Frågor - maila Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .

5K Kickoff run Malmö